© 2003-2024
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z Bestellen

Home » Nieuws » Cleansing Stream

Cleansing stream

Na de zomerperiode start er weer een "Cleansing Stream" cursus. Cleansing Stream logoDeze cursus is bedoeld voor christenen die, of ze nou lang of pasgeleden bekeerd zijn, graag verder willen groeien. Geestelijke groei of ontwikkeling is belangrijk om het geloof te versterken, maar ook om het in praktijk te kunnen brengen. Wanneer u persoonlijk de keuze hebt gemaakt om Jezus aan te nemen als uw Verlosser en Heer, dan is dit gebeurd op basis van vertrouwen. Vertrouwen dat God het beste met u voor heeft en dus ook dat het verstandig is om te doen wat Hij vraagt of zegt.

Het is dus heel gezond dat een christen wil 'groeien' door God beter te leren kennen en te gehoorzamen. Vaak is dit willen dan ook wel aanwezig, maar het doen is nog iets heel anders. En soms lijkt het misschien zelfs onmogelijk, maar dat is gelukkig niet waar. Wat wel mogelijk is, is dat u nog te maken heeft met geestelijke 'bagage' die uw groei kan belemmeren. In het leven gebeurt er van alles, sommige zaken merken we heel bewust op, andere spelen zich af in het onderbewustzijn, maar we dragen het wel met ons mee. Allerlei gebeurtenissen en ervaringen spelen een rol in onze vorming als mens, daar horen helaas ook negatieve invloeden bij. Trauma's, de opvoeding, het gezin of de tijd waar u in opgroeide, enzovoorts, er zijn talloze zaken die van invloed zijn op ons doen en laten van vandaag.

Cleansing Stream is een cursus die helpt om uit te zoeken wat uw geestelijke bagage is en hoe u daar mee om kunt gaan. Met als doel om blokkades voor geestelijke groei te verwijderen. Meerdere mensen uit de gemeente hebben hier al aan deelgenomen en de reacties waren positief.

Start september - Inschrijven mogelijk
Begin september start er een nieuwe cursus in Amsterdam, deze wordt gehouden bij de pinkstergemeente Amsterdam in gebouw 'Keerpunt'. De cursus bestaat uit een vijftal bijeenkomsten onder begeleiding van ervaren coaches op de zaterdagmorgen. Deze lessen beginnen om 10.00 uur (vanaf 9.30 uur inloop) en duren tot 12.30 uur. Bij deze lessen horen ook huiswerkopdrachten die gemaakt dienen te worden, daarnaast is er een tweedaagse retraite in Kroeze Danne.
 

Programma
7 septemberLes 1: Wandel in de Geest
12 oktoberLes 2: Toewijding
2 novemberLes 3: Woorden van leven spreken
30 novemberLes 4: Herstel en bevrijding
?? decemberRetraite van vrijdag op zaterdag
?? januari 2020Les 5: Jagen naar het doel

U bent welkom om deel te nemen aan de cursus, wel zijn er kosten aan verbonden. Het is mogelijk om als echtpaar mee te doen waardoor u korting kunt krijgen, dit is ook mogelijk als u al eens eerder meedeed. Kijk ook op de website van Cleansing Stream.
 

Prijzen
1e keer + werkmap en audioloads, single€ 128,-
1e keer + werkmap + CD’s, single€ 168,-
1e keer + 2 werkmappen en audioloads, echtpaar€ 236,-
1e keer + 2 werkmappen + 1 set CD’s, echtpaar€ 276,-
2e keer, zonder werkmap, single€ 70,-
2e keer, zonder werkmap, echtpaar€ 140,-
2e keer + werkmap, single€ 99,-
2e keer + 2 werkmappen, echtpaar€ 198,-

Gedeelde 4 pers. kamer K.D, single (douche & toilet voor gezamenlijk gebruik op de gang)€ 129,-
Gedeelde 4 pers. kamer K.D. single (douche & toilet op de kamer)€ 149,-
2 pers. kamer (of gedeeld chalet) K.D, echtpaar (douche & toilet voor gezamenlijk gebruik op de gang)€ 258,-
2 pers. kamer K.D. echtpaar (douche & toilet op de kamer)€ 298,-
Bij keuze verblijf in hotel (hotel met ontbijt zelf boeken) of thuis zijn de verdere kosten: zaal, lunch en diner K.D., single€ 99,-
Bij keuze verblijf in hotel (hotel met ontbijt zelf boeken) of thuis zijn de verdere kosten: zaal, lunch en diner K.D., echtpaar€ 198,-
Dieet: vegetarisch/glutenvrij€ 5,- / € 10,-

Adres gemeente: Pinkstergemeente Amsterdam
Arent Janszoon Ernststraat 302-304
1082LT Amsterdam

Cleansing Stream
Postbus 5183
3295 ZH 's-Gravendeel
kantoor@cleansingstream.nl
www.cleansingstream.nl