© 2003-2019
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z

Home » De Gemeente » Studieavonden

De gemeente...

Studieavonden

Vanaf woensdag 11 oktober gaan we weer van start met de studieavonden, deze worden gehouden in de foyer van 'de Ontmoeting'. Op deze avonden zullen diverse onderdelen en onderwerpen aan bod komen, houdt vooral de agenda in de gaten om goed op de hoogte te blijven. We starten steeds om 19:45 uur, in verband met tv-opnames is het belangrijk dat u er eerder bent, de deur is dan ook open vanaf 19:30 uur.

Johannes studies
Op de woensdagavonden zullen we in ieder geval uitgebreid ingaan op het evangelie naar Johannes. In een twintigtal studies zullen we het indrukwekkende verslag, van deze directe ooggetuige van het begin, behandelen. In principe gaan we hier om de week mee aan de slag, per avond zijn er twee lessen van een klein half uur onderbroken door een pauze van 20 minuten voor fellowship met wat fris.

TV-opnames
FilmboardDe Johannes studies zullen ook opgenomen worden in verband met onze tv-uitzendingen en wellicht dienen als dvd/film materiaal. In principe wordt er niemand gefilmd, behalve dan broeder Jan en het beeldmateriaal dat via de grote tv te zien zal zijn. Vanwege de opnames zijn er wel een paar belangrijke regels waar we ons aan moeten houden. Om de opnames niet te verstoren is het belangrijk dat iedereen op tijd is, dat betekent dus dat we voor 19:45 uur aanwezig moeten zijn (en onze plekken ingenomen hebben). Uiteraard kunnen er ook geen vragen worden gesteld tijdens de opnames, daar is in de pauze of na afloop wellicht nog gelegenheid voor. Ook moeten telefoons worden uitgeschakeld zodat ze niet afgaan (ook niet trillen).

Overige avonden
Voor de andere avonden, welke dus om en om worden afgewisseld met de Johannes studieavonden, zal er een gevarieerde invulling zijn. Daarin kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen, maar het zijn niet altijd studies die we houden. Soms kan het gaan om een training of toerusting of we kijken samen een dvd met een film, onderwijzing of documentaire. Kortom het belooft een zeer interessant en boeiend seizoen te worden, dus maak er gebruik van.