© 2003-2019
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z

Home » Nieuws » Interviews & getuigenisen

Interviews & getuigenissen

U vindt hier interviews die te zien zijn geweest tijdens onze tv-uitzendingen. Daarin vertellen mensen over hun ervaringen met God en wat zij in hun leven meemaken of hebben meegemaakt. Het zijn stuk voor stuk inspirerende verhalen, die ons iets laten zien van de grootheid van God en zijn persoonlijke betrokkenheid bij ons mensen.
 Dillan van Goor
 
  Afspelen
Dillan van Goor is een ex-DJ. Als een aan XTC en speed verslaafde, zag hij zijn gezin uiteenvallen. God bevrijdde hem op een machtige wijze na meer dan 20 jaar drugsgebruik.  
 
 
 
 
 


Frederik de Groot
 
  Afspelen
Een bekende (oud) acteur die pas na zijn 70e tot geloof in Jezus kwam. Twee interviews.  
 
 
 
 
 


Romeo Olmberg
 
  Afspelen
Van ex-crimineel en een jarenlange dakloze verslaafde, tot een stralende getuige van Jezus Christus.  
 
 
 
 
 


John Olsen
 
  Afspelen
Hoe hij vanuit een Hindoe achtergrond christen werd. Hoe hij vanuit eerste hand de macht van Jezus' naam over demonen zag. Leidt samen met zijn vrouw een gemeente in Amsterdam Zuidoost.  
 
 
 
 
 


Bayless Conley
 
  Afspelen
Pastor Bayless Conley heeft een bediening met wereldwijde impact, maar dat dit alles niet vanzelfsprekend is zien we ook in het interview. Hij deelt met ons zijn getuigenis over zijn bekering en bediening.  
 
 
 
 
 


Jan Smit
 
  Afspelen
Pastor Jan Smit is oprichter van Zion Child Care Trust. Een bediening die zich inzet voor meisjes in Thailand, in het interview vertelt hij hier meer over. Het andere interview gaat over zijn bekering  
 
 
 
 
 


Jan Meijerink
 
  Afspelen
Jan Meijerink is voorganger van de Evangelie Gemeente Diemen. Wie is hij en waarom is hij voorganger? Hier vertelt hij meer over zijn motieven en deelt met ons zijn persoonlijke kijk op het geloof en de gemeente.  
 
 
 
 
 


Monique
 
  Afspelen
Monique heeft zich jarenlang in het uitgaansleven begeven, totdat ze werkelijke invulling voor haar leven vond door haar geloof in Jezus. Het gaat bij Jezus niet om regels of tradities, maar om relaties. Haar vertrouwen in God betekent niet dat Monique nooit meer iets moeilijks meemaakt, maar wel dat ze er dan samen met Jezus voor staat.  
 
 
 
 
 


Michel
 
  Afspelen
Michel vertelt over zijn jarenlange alcohol- en drugsverslaving en wat dat met zijn leven deed. Jezus gaf hem echter niet op en Michel kreeg een tweede kans.  
 
 
 
 
 


Bert Marinus
 
  Afspelen
Bert Marinus vertelt hoe hij door God werd aangeraakt tijdens de genezingsbediening van evangelist Jan Zijlstra. Jezus genas hem daar in één moment van de ziekte van lyme.  
 
 
 
 
 


Ferry Kotadiny
 
  Afspelen
Evangelist Ferry Kotadiny vertelt in dit interview hoe God in zijn leven heeft ingegrepen. Hij getuigt hoe hij daardoor veranderde van een crimineel in een volgeling van Jezus. Ferry deelt met ons zijn ervaringen en heeft ook een bemoedigende boodschap voor de mensen in deze tijd.  
 
 
 
 
 


Jacolien Bakker
 
  Afspelen
In het getuigenis van Jacolien Bakker zien we dat Jezus ook nu nog steeds dezelfde is. De wonderen die Hij ongeveer 2000 jaar geleden deed doet Hij ook nu. Tijdens de genezingsbediening van evangelist Jan Zijlstra, genas God haar van een blind oog en een doof oor.  
 
 
 
 
 


Lisa Finnema
 
  Afspelen
Bij God is mogelijk wat voor mensen onmogelijk is. Ook Lisa Finnema kan dit bevestigen. Jarenlang had zij last van bekkeninstabiliteit, maar Jezus genas haar bekken in één moment tijdens de genezingsbediening van evangelist Jan Zijlstra.  
 
 
 
 
 


Roel Meijerink
 
  Afspelen
Roel Meijerink is christen en onder andere actief als drummer en tienerleider in de Evangelie Gemeente Diemen. Hij deelt met ons hoe zijn leven met God eruitziet sinds hij Jezus aan nam als zijn persoonlijke Verlosser en Heer.